Over ons

Metaalbedrijf Atelfond: al uw metaalbewerking

Metaalbedrijf Atelfond bouwt al uw metaalconstructies en mechanische machineonderdelen. Draaien, frezen of kotteren: Atelfond is uw specialist in verspaningstechnieken. Plooien, boren, snijden: we voeren alle bewerkingen uit. En dat niet alleen: we lassen ook al uw staalstructuren. Die combinatie is uniek voor een metaalbedrijf. Het staat garant voor een korte leveringstermijn. En uw product voldoet ook nog eens aan de hoogste kwaliteitseisen. Uw machinepark? Dat herstellen en onderhouden we volledig.

Uw ontwerp door onze eigen studiedienst

Nieuwe metaalconstructies en machineonderdelen ontwerpen en uittekenen? Dat moet met de grootste precisie en kennis van zaken gebeuren. Ook voor aanpassingen en verbeteringen aan uw machines zijn voorafgaande studies en plannen nodig. Doe een beroep op de eigen studiedienst van Atelfond. Samen met u zoeken we naar het beste ontwerp. We houden rekening met de kleinste details. En bezorgen u een plan dat aan de hoogste eisen voldoet.

Eigen transportdienst: snel afhalen en leveren

U wilt uw defecte machine bij Atelfond laten herstellen? Of u vraagt ons om heel specifieke machineonderdelen te leveren? Natuurlijk moet dat snel gaan. Daarom heeft Atelfond een eigen transportdienst. Zo bent u niet afhankelijk van anderen. Én bent u er zeker van dat afhaling en levering onmiddellijk gebeuren.

Meer informatie over ons metaalbedrijf? Onze eigen studiedienst of transportdienst inschakelen? Neem contact met ons op.