Draai- en freeswerk, kotteren

Uiterst precies freeswerk en draaiwerk

Zoekt u een leverancier voor uw staalconstructies en machineonderdelen? Dan kiest u voor Atelfond. Van de kleinste metalen structuur tot onderdelen voor de grootste machines: wij leveren niet zomaar seriewerk af. Het ingewikkeldste freeswerk of het moeilijkste draaiwerk? Met cnc-gestuurde machines bewerken we al uw metaalwerken. Tot maar liefst 4,5 meter breed en 3 meter hoog. En dat met een uiterste precisie: tot op een honderdste van een millimeter. Atelfond is dé specialist voor al uw verspaningswerken.

Kotteren van de grootste gaten

Een bestaande ronding uitdiepen? Een volmaakt rond gat maken in uw metalen constructie of machineonderdeel? Herstellen van uitgesleten gaten? Kotteren is een speciale manier van verspanen. Atelfond heeft er al jarenlang ervaring mee. Met onze cnc-gestuurde kottermachines en draaitafel met 360°-posities kotteren we de grootste gaten. In de dikste structuren en de meest slijtvaste metaalsoorten.

Zoekt u een partner met jarenlange ervaring in kotteren, draaiwerk en freeswerk? Neem contact met ons op. We bezorgen u graag alle informatie.